SEO optimization

SEO optimization is essential. We help you to be on the first page and as close as possible to the first position. Many years of experience as well as the very position of our site are simple proof of our expertise and optimization success.

prvapozicija SEO optimization

First position

The first position we all strive for is of course possible. Using the latest technology, good research and competitive sites are the best step to the first position.

The great thing when you have the first position is that you save money on advertising because you automatically get visits without paying a single dinar.

If you are planning to start a business or already have one, contact us to guide you and provide an SEO strategy to get the most out of the online market.

opsirnofirma SEO optimization

Company overview

You want your business to be listed right away on your listing page. Of course, this is possible for any company. Use the full potential of search.

Give your customers insight into the most sought-after information right from the search itself.

Don’t let yourself lose customers by giving up because they can’t find information about you.

A complete SEO solution

Additional links are very useful and give visitors additional confidence in your brand and company. In addition to trust, clients spend less time to reach your services.

A company view with basic data reduces the time your customers have to find useful information.

It shows that you are a serious company that cares about its online presence.

webhosingpretraga1 SEO optimization

The price of SEO optimization

The price of SEO optimization varies from a huge number of cases. Some of them are: whether optimization is done on a static site or a dynamic one, whether only meta tags are done or a complete page or site, whether the existing code is changed or a new one is added…

Not sure?

If you are not sure, contact us with a specific request and a link to your website and we will offer you what is best for you at that moment.

What is the price range

The lower limit of SEO optimization is 5000 dinars. There is no upper limit because it depends on the complexity of the site itself and its scope.

Potreban je samo savet?

  • Ne znate odakle da krenete?

  • Ne znate koje je najbolje rešenje?

  • Ne znate na koji način?

Neograničeni broj pitanja telefonskim putem ili putem emaila. Cena savetovanja je 1000 dinara za 30 minuta.

Najčešća pitanja

Kao što i sami googlovi inženjeri kada nastupaju na konferencijama kažu da ni sami oni ne mogu da predvide i da znaju koji sajt će biti prvi. Zašto je to tako? Zato što su napravili algoritam koji sam uči i sam rangira sajtove i to na osnovu hiljadu razloga. Tako da recimo ukoliko vi pretražujete pera perić i vaš komšija ne znači da će isti sajt za istu ključnu reč izaći na prvom mestu.

OK, pa šta onda garantujete? Garantovani je napredak. Prva pozicija označava puno rada, puno kvaliteta i ispravne tehnike. Prva pozicija se može garantovati samo ako se radi na tome više meseci. Ali napredak i primetno povećanje poseta je zagarantovano.

Naravno da imate, kako vi imate puno konkurenata tako i vaši konkurenti gledaju na vas, znači da i oni imaju puno konkurenata samo su oni bolji ili su duže u tome. Svaki rad se isplati.

Ne. To nije moguće. Potrebno je da se koncetrišete na jednu ključnu reč i da se to rangira najbolje moguće. Ako proizvodite sijalice, tepihe, automobile i što šta još nije moguće da na jednom sajtu budete prvi za sve to.

Generalno gledano, SEO optmizacija je spor proces. Da je brzo i jednostavno svi bi bili dobro rangirani. Da se vaš sajt pojavi uopste u pretrazi to može istog dana. Da bude na prvoj strani može sa ispravnim radom za mesec dana. Da bude dobro rangiran potrebno je više meseci ispravnog rada. Google voli kada neki sajt traje. Tako da što je više sajt aktivan i online to je bolja pozicija (čak i bez rada).

Scroll to Top